Wednesday, 29 January 2014

Tips: Cara Pemakaian Tabita Skincare

IKUTI CARA PEMAKAIAN YG BETUL UTK MEMPEROLEHI HASIL YANG MAKSIMA...

CARA-CARANYA (untuk pengguna baru tabita) :-

Bulan Pertama :-

Pagi & Malam :-
Sebelum mencuci muka bolehlah  basahkan dulu muka dng air dlm 3 min ke atas, utk melembutkan kulit mati dan urut dengan lembut untuk menanggalkan kulit mati tersebut (jangan digosok / ditekan).
Pagi :-
1) Cuci muka dan leher dengan Facial Soap bersih2 secara merata, lalu dibilas.
2) Sapukan dengan Smooth Lotion yang sudah di tuang diatas kapas tipis kira-kira 2-3 titis
3) Usapkan ke wajah dan leher dengan perlahan secara merata 
    (jangan digosok / ditekan).
4) Setelah merata, dlm keadaan lembab, pakai Daily Cream pada siang hari secara rutin

Tengahari @ Petang :-
1) Cuci muka dan leher dengan Facial Soap bersih2 secara merata, lalu dibilas. Pakai Daily Cream.

Malam :-
1) Cuci muka dan leher dengan Facial Soap bersih2 secara merata, lalu dibilas.
2) Sapukan dengan Smooth Lotion yang sudah di tuang diatas kapas tipis kira-kira 2-3 titis
3) Usapkan ke wajah dan leher dengan perlahan secara merata 
    (jangan digosok / ditekan).
4) Setelah merata, dlm keadaan lembab, pakai Nightly Cream pada malam hari secara rutin


TIPS Untuk lagi cantik...
1) Pemakaian bedak @ apa2 produk selain tabita adalah tidak digalakkan untuk mendapatkan hasil yang maksimum (bulan pertama aje)
2) Jangan garu @ kopek kulit semasa proses pengelupasan berlaku.
3) Lipstik @ mekap mata boleh dipakai semasa proses pengelupasan berlaku.
4) Facial soap akan mudah beku jika berada dalam suhu sejuk, hanya rendamkan botol didalam bekas yang mengandungi air panas, beberapa minit kemudian ianya akan cair kembali. Ini berlaku disebabkan oleh extract buah betik yang terdapat dalam botol
5) Selepas sebulan, pemakaian bedak @ apa2 produk lain dibolehkan seperti biase.
6) Selepas 3 bulan, warna kulit pun dah sekata (tiada beza warna antara kulit muka dan leher), boleh kurangkan penggunaan Smooth Lotion, pakai di waktu malam sahaja.


REAKSI SELAMA PEMAKAIAN TABITA...........
Pada minggu pertama, muka akan terasa perih, ketat, gatal, diikuti dengan pengelupasan (biasanya dalam 10 – 20 hari, bergantung kepada jenis kulit). Dalam keadaan seperti ini tidak digalakkan untuk menggaru atau sejenisnya yang dapat mengakibatkan wajah menjadi luka.
Bila terasa perih atau gatal cukup ditekan secara perlahan dengan menggunakan tissue atau kapas yang bersih dan lembut. Pemakaian produk harus terus dilakukan / jangan dihentikan.
Setelah pengelupasan di wajah telah merata maka gatal akan hilang dengan sendirinya. Pengelupasan yang agak lama biasanya pada daerah hidung dan mulut, hal ini disebabkan kerana lubang pori-pori pada daerah tersebut lebih besar dan banyak dibandingkan daerah lainnya. Setelah minggu ke IV dan minggu ke V wajah akan berubah, lubang pori-pori telah mengecil,wajah memutih dan tidak ada lagi keluhan. 

Tuesday, 28 January 2014

Contact Kami :




"Support dari semua adelah motivation kami"

Alhamdulillah dah siap dah SSM perniagaan kami..

SSM ini menunjukan keseriusan kami menjalankan perniagaan ini secara sah..kami akan memberi layanan yg terbaik utk semua, semoga urusan kte dipermudahkan..Aminnn...



Hubungi Kami Untuk dapatkan Harga yg Istimewa...

Tabita Skincare Original Ann - Kajang
(TSO Ann - Kajang)

PM/Call/SMS/WhatsApp/Line/Wechat:
Ann : 010-2267854/Naha: 014-6687854


https://www.facebook.com/Norheanyzah

Testimoni Tabita Skincare Original

Testimoni Tabita Skincare Original 

Lihat lah keberkesanan TABITA SKIN CARE ORIGINAL,

Masalah Jeragat & Kulit kering kini tiada lagi..

JOM JOM JOM..join kami utk rasakan kehebatan TABITA SKIN CARE yg ORIGINAL..










Jom cantik semula jadi dng Tabita Skincare..mmg berkesan & sesuai utk semua jenis kulit..
Tpi make sure Tabita Skincare Original yer..

AMARAN : 
Tabita FAKE banyak kat luar sana!!!
Wajah anda adalah asset yg paling penting, so Please be careful darling2..




Hubungi Kami Untuk dapatkan Harga yg Istimewa...

Tabita Skincare Original Ann - Kajang
(TSO Ann - Kajang)

PM/Call/SMS/WhatsApp/Line/Wechat:
Ann : 010-2267854/Naha: 014-6687854

Tabita Skincare Original Ann - Kajang (TSO Ann - Kajang) Guarantee 100% Original

Tabita Skincare Original Ann - Kajang
(TSO Ann - Kajang) 
Guarantee 100% Original

Salinan SERTIFIKAT MEREK yang dikeluarkan oleh KEMENTERIAN HUKUM DAN HAK ASASI MALAYSIA, REPUBLIK INDONESIA


Dengan SERTIFIKAT MEREK ini anda pasti Product Kami adalah Original Dari 

Pengasas Ibu Desi Damayanti 

Kepada pengguna Tabita Skin Care....
Pastikan produk yg anda beli adalah yang asli, bukan yang tiruan....
"Sayangi wajah cantik anda"


Orang- Orang penting Tabita Skin Care Original


Ibu Tiny & Ibu Citra 
Alhamdulillah.. Finally dpt gak jumpa org2 penting Tabita Skin Care Original ni, sebelum ni by phone jew..for Ibu Citra & Ibu Tiny Thanks a lot for your hospitality, we will meet again,Insya Allah...


Inilah dia wajah sebenar pengasas Tabita Skincare Original IBU DESI DAMAYANTI
 Ibu Desi bersama Ibu Tini. Ibu Tini adalah merupakan BFF dan sekaligus merupakan Personal Assistant Ibu Desi Damayanti. 


Hubungi Kami Untuk dapatkan Harga yg Istimewa...

Tabita Skincare Original Ann - Kajang
(TSO Ann - Kajang)

PM/Call/SMS/WhatsApp/Line/Wechat:
Ann : 010-2267854/Naha: 014-6687854

Senarai Product Tabita Skincare

Senarai Product Tabita Skincare

Berikut adalah senarai Produk Tabita Skincare yang ditawarkan oleh kami

1. TABITA EXCLUSIVE SET  (New Packaging )

Tabita Skincare membuat pakej penjagaan kecantikan kulit dan wajah untuk memudahkan anda dalam melakukan perawatan. Untuk Pakej Exclusive Tabita Skincare mengandungi :
[✔]Facial Soap (120ml)
[✔]Daily Cream (40gram)
[✔]Nightly Cream (40gram)
[✔]Smooth lotion (100ml)
Tahan untuk penggunaan  3-4 Bulan
Harga Biasa : RM320.00 Free Postage

2. TABITA REGULAR SET  (New Packaging )

Tabita pakej regular untuk memudahkan anda dalam melakukan penjagaan, gunakanlah satu pakej sekaligus. Untuk Pakej Regular Tabita Skincare mengandungi :
[✔]Facial Soap (120ml)
[✔]Daily Cream (25gram)
[✔]Nightly Cream (25gram)
[✔]Smooth lotion (100ml)
Tahan untuk penggunaan 3-4 Bulan
Harga Biasa : RM290.00 Free Postage

3. TABITA TRIAL SET  (Repackaging By Ann - Kajang )
Atas permintaan ramai, Kami TSO Ann - Kajang telah mengeluarkan Tabita Trial Set yang dibungkus semula dari set Tabita yang Asli.

Harga mampu milik dan sesuai untuk sesiapa yang ingin mencuba produk Tabita, sesuai juga untuk hadiah kepada yang tersayang dan juga untuk sesiapa yang tak cukup budget untuk beli set yang besar. Boleh tahan untuk penggunaan 3-4 minggu bergantung pada cara pemakaia

Untuk Pakej Trial Set - Repacking By Ann- Kajang mengandungi :
[✔]Facial Soap (30ml)
[✔]Daily Cream (8gram)
[✔]Nightly Cream (8gram)
[✔]Smooth lotion (30ml)
Tahan untuk penggunaan 3-4 Minggu
Harga Biasa : RM130.00 Free Postage

Hubungi Kami Untuk dapatkan Harga yg Istimewa...

Tabita Skincare Original Ann - Kajang
(TSO Ann - Kajang)

PM/Call/SMS/WhatsApp/Line/Wechat:
Ann : 010-2267854/Naha: 014-6687854


Tabita Skincare Original Ann - Kajang (TSO Ann - Kajang)

Assalamualaikum dan sejahtera semua...

Selamat Datang Ke Tabita Skincare Original Ann - Kajang (TSO Ann - Kajang)

TABITA SKINCARE :
Adalah produk kecantikan yang dapat mengatasi berbagai masalah kulit yang anda alami, seperti: 
Menghilangkan jerawat, 
Meratakan lubang bekas jerawat, 
Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah dan pigmentasi/ warna kulit tidak rata, Menghilangkan bekas jerawat, 
Memutihkan kulit, 
Memberbaiki kulit kusam, 
Mencerahkan warna kulit, 
Mengecilkan pori-pori, 
Membuat kulit nampak bercahaya, 
Meremajakan kulit, 
Menegangkan kulit, sehingga anda kelihatan lebih muda.

TABITA SKINCARE
"Rahsia kecantikan para artis Indonesia telah diketahui malah KINI DI MALAYSIA..!"Memperkenalkan produk TABITA SKINCARE (Original), khusus untuk perawatan wajah.Diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti Collagen (bukan dari sumber haiwan), Pearl Powder, Japanese Tea, Japanese Papaya,Vitamin C dan Vitamin E. Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINONE yang boleh menyebabkan kanser kulit dan kerengsaan jika penggunaan berpanjangan.Kegunaan produk kecantikan yang mengandungi MERCURY atau HYDROQUINONE biasanya akan menyebabkan wajah menjadi merah dan bertambah merah apabila wajah terkena pancaran sinar matahari. 

Tetapi, produk Tabita skin care tidak demikian kerana ia diadun menggunakan bahan-bahan semulajadi secara profesional. Kesemua produk Tabita Skin Care sangat selamat untuk digunakan tanpa kesan sampingan dan sesuai untuk semua jenis kulit.Wajah anda akan menjadi lebih bersinar, putih semulajadi, tidak berminyak & menjadi lebih tegang juga lembut seperti kulit bayi.

Tabita MIRACLE Skin Care berupaya merawat masalah kulit berikut:
- masalah kulit BERJERAWAT
- masalah kulit BERMINYAK serta cenderung BERJERAWAT
- masalah warna kulit TIDAK SEKATA
- masalah kulit BERPORI BESAR
- masalah kulit KUSAM dan TIDAK BERSERI
- masalah JERAGAT (pigmentasi)
- garisan KEDUTAN dan kesan PENUAAN di wajah
- PARUT JERAWAT serta KETIDAKRATAAN kulit wajah
- SUNBURN : mengembalikan warna kulit asal lebih pantas dari biasa

Produk Tabita MIRACLE Skin Care akan menjadikan kulit wajah anda :

- Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat
- Warna kulit sekata
- Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap
- Mengembalikan keanjalan kulit
- Meremajakan kulit
- Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat
- Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali

Setiap set Tabita Skin Care mengandungi :
1. Facial Soap
2. Smooth Lotion/Toner
3. Day Cream
4. Night Cream

Tabita dijual dengan Tiga (3) set berbeza iaitu:
1. Set Exclusive (Besar) 
2. Set Regular (Biasa)
3. Trial Set (RePacking By Ann - Kajang)

Dengan harga yang berpatutan, pemakaian yang jimat, 1 set regular tabita skincare boleh bertahan selama 3 bulan, manakala Set Exclusive Tabita Skin Care boleh bertahan sehingga 4-5 bulan. SANGAT JIMAT, Walau bagaimanapun, hasilnya dapat dilihat dalam masa 3-4 minggu..


Tabita Skincare Original Ann - Kajang
(TSO Ann - Kajang)

For More detail please :

PM/Call/SMS/WhatsApp/Line/Wechat:
Ann : 010-2267854/Naha: 014-6687854








Hubungi Kami Untuk dapatkan Harga yg Istimewa...

Tabita Skincare Original Ann - Kajang
(TSO Ann - Kajang)

PM/Call/SMS/WhatsApp/Line/Wechat:
Ann : 010-2267854/Naha: 014-6687854